De Omgeving

FINCA LINDI is de ideale uitvalsbasis voor een mooie motor- of autoroute in de omgeving. Maak een dagtocht naar Valéncia, Altea en Benidorm (ook bereikbaar per trein). Onze tip: genieten van cultuur en architectuur in het oude en nieuwe stadsdeel van Valencia. Vergeet dan ook zeker niet een bezoek te brengen aan de overdekte markt.

Via een adembenemende route liggen de stranden van Moraira en Calpe
 op ongeveer 20 minuten rijden, evenals enkele mooie golfbanen (welke te boeken zijn via golfmed-online).

Via een makkelijke fiets- of wandelroute door de wijnvelden ligt op slechts 2 km. afstand Jalón, centrum van de wijnbouw met haar bodega’s, museum en coöperatie (fietsen aanwezig/wandelschoenen zelf meenemen). Voor de getrainde wandelaar en fietser zijn er diverse routes uitgezet.

In Llíber zelf kunt u genieten van een kopje koffie of drankje op’t terras bij het dorpspleintje en zien hoe de lokale bevolking elkaar hier ontmoet. Of gewoon simpelweg genieten van de zon bij ons zwembadje met een goed boek uit onze bibliotheek. 

Culinair gezien valt er voldoende te ontdekken. In de omgeving zijn diverse restaurants voor een lunch of diner. De streek staat bekend om haar lams-, konijn- en visgerechten uit de houtoven en natuurlijk de paëlla en tapas.

Dit alles en nog veel meer is er mogelijk om uw verblijf in FINCA LINDI tot een succes te maken.

  • koken04koken01golfen01schilderen03markt02
     
 
Enkele suggesties:

- Professionele kookworkshop in de finca
  (vanaf 4 personen/op basis van beschikbaarheid).

- Golfen op een van de golfbanen in de omgeving.
- Schilderworkshop in Llíber.
- Bezoek aan gitaarfabriek in Gata de Gorgos.
- Voor de natuurliefhebber zijn er enkele tuinen in de omgeving. 
- Onze Zaterdagmarkt/Rastro in Jalón.